Ziggo Connect Box | ConnectBox Inloggen : Giga en Arris

Voordat we beginnen met het leren van de stappen om in te loggen of een Connect Box te verbinden, moeten we eerst begrijpen wat een Connect Box is. Dus, voordat we verder gaan, laten we eens kijken.

Ziggo Connect Box Inloggen

Wat is een Connect Box?

Connect Box is een zelfaangedreven, op zichzelf staand en op wifi gebaseerd draagbaar mediadistributiesysteem. Daarom kunt u een uitgelichte digitale bibliotheek maken van waaruit u video, audio, tekst en applicaties kunt delen op mobiele telefoons, tablets, laptops, desktops zonder afhankelijk te zijn van toegang tot internet of elektriciteit. Elk apparaat met Wi-Fi-mogelijkheid kan draadloos verbinding maken met een Connectbox en inhoud downloaden met elke webbrowser. En bovenaan die Connect Box, ondersteunt ongeveer 16+ gelijktijdige 360p video-downloadsessies vanaf verschillende apparaten.

Lees verder : Mijn CZ Inloggen

Gebruik van Connect Box

Als u zich afvraagt waar u een aansluitdoos kunt gebruiken, doe het dan rustig aan. Hier krijgt u antwoord op uw vragen.

Connect Box fungeert als een lokaal digitaal toegangspunt. Het kan niet op traditionele manieren worden beperkt. Daarom laat het informatie doordringen in gebieden die anders onbereikbaar zouden zijn. Van boekstudie, onderwijs, het leren van talen, video-inhoud, audioprogramma’s, tekstmateriaal en toepassingen kunnen worden geleverd, ongeacht lokale internetconnectiviteit. Daarom kan een Connectbox digitale bronnen voor studenten bieden.

Unieke kenmerken van Connect Box

 • Omdat Connectbox op zichzelf staat, hebt u geen wisselstroom, voedingsadapters en externe batterijen nodig.
 • De menu’s hebben gemakkelijk toegankelijke pictogrammen die u kunt aanpassen aan uw gebruik. Bovendien kunt u complexere webpagina’s ontwikkelen en uw vereisten verfijnder invoegen.
 • U krijgt een grote opslagcapaciteit. Het bevat ook opslagruimte voor kaarten en een USB-poort waarop extra flashstations kunnen worden aangesloten.
 • Je hebt er geen internetservices voor nodig.
 • Er is geen unieke applicatie vereist op de apparaten die er verbinding mee maken. Apparaten met wifi en een ingebouwde webbrowser zijn voldoende.

Aanmelden of verbinding maken met één Connect Box

Voordat u verbinding maakt met of inlogt op Connect Box, moet u het interne IP-adres van uw Connectbox kennen. U vindt dergelijke informatie op uw Connectbox router.

Zodra u het IP-adres van uw Connect Box kent, volgt u de onderstaande stappen.

Log in op Connect Box Inloggen : Ziggo

 • Start uw webbrowser. U kunt kiezen uit Chrome, Firefox, Opera of welke browser dan ook.
 • Typ nu 192.168.0.1 in uw adresbalk. (Het is een standaard IP-adres om toegang te krijgen tot de admin-interface).
 • Druk vervolgens op de Enter-toets op uw toetsenbord.
 • U ziet twee tekstvelden om een gebruikersnaam en een wachtwoord in te voeren.
 • De standaard gebruikersnaam is None en het standaardwachtwoord is ‘geprint op de router. ‘
 • Typ ten slotte uw gebruikersnaam en wachtwoord in het dialoogvenster dat verschijnt.

Gefeliciteerd! Als je de homepage van de connect box op je scherm ziet, ben je succesvol ingelogd op je Connectbox.

Conclusie : Ziggo Connect Box

Tot nu toe moet u genoeg hebben begrepen van de Connect Box. Bovendien kan Connectbox worden gebouwd voor ongeveer $ 70 aan hardware, afhankelijk van de grootte van de gewenste opslagruimte. Er zijn geen draden aan vastgemaakt en past daarom gemakkelijk in de zak van uw overhemd. Dus wat houdt je tegen? Download de Connect Box en begin eenvoudig bestanden te delen.

Leave a Comment