MSN Inloggen | Hotmail : Configureer uw MSN Email

MSN Inloggen staat voor Microsoft Network, een verzameling online inhoudsservices en webapplicaties. Wanneer u zich aanmeldt met een Microsoft-account, kunt u met MSN uw ervaring personaliseren. Zoals u weet, is Microsoft een van de grootste bedrijven ter wereld en heeft het producten die bijna elk aspect van computers omvatten.

Net als veel andere computerbedrijven biedt Microsoft ook gratis e-mailadressen aan die te vinden zijn op hun officiële website MSN.com. De website biedt gratis e-mailadressen met outlook.com en hotmail.nl domeinnamen.

Als je tot Nederland behoort en ergens een snel adres voor nodig hebt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze handleiding helpt je om in een oogwenk een Microsoft-account aan te maken.

MSN Inloggen

Voordat u zich echter aanmeldt bij uw MSN-account, moet u zich allereerst aanmelden op de officiële website van Microsoft. Het betekent dat u een account moet aanmaken om toegang te krijgen tot de verschillende producten.

Dus zonder enige vertraging. Laten we eens kijken hoe u zich kunt aanmelden of een MSN Inloggen op uw apparaat kunt maken.

Registreer een account op MSN Inloggen

Het is vrij eenvoudig om een ​​account op Microsoft aan te maken en meteen aan de slag te gaan met e-mailen. Blijf het artikel verder lezen voor de snelle stappen om uw account aan te maken.

 1. Open uw voorgestelde internetbrowser en ga naar de officiële site van Microsoft via de link www.msn.com.
 2. Klik nu op de Hotmail-link, u vindt deze linksboven in het venster. Hiermee wordt u rechtstreeks omgeleid naar de startpagina van Windows Live.
 3. Vervolgens vindt u linksboven in het scherm een ​​aanmeldingsknop om een ​​nieuw e-mailproces te starten.
 4. Voer nu uw gewenste Windows Live ID in het lege veld in en selecteer een optie uit @ hotmail.com of @ live.com, afhankelijk van uw voorkeuren.
 5. Controleer de beschikbaarheid om erachter te komen of de ID al in gebruik is of niet. Als het niet in gebruik is, gaat u verder met het aanmeldingsproces of blijft u de ID’s proberen totdat u een beschikbare optie vindt.
 6. Nu wordt een aanmeldingsformulier op uw scherm weergegeven. Vul uw accountwachtwoord, naam, land, postcode, geslacht en geboortejaar in de respectieve velden in.
 7. Als u klaar bent met het invullen van het formulier, klikt u op de knop Ik ga akkoord, die u onder aan uw pagina vindt.
 8. Nu kunt u beginnen met e-mailen door op de link Nieuw bovenaan uw scherm te klikken.

Kijk, dat was gemakkelijk. Rechtsaf? U kunt snel een e-mail sturen naar iedereen met een geldig e-mailadres. Nu ter zake komen, bekijk de stappen om in te loggen op uw MSN Inloggen.

MSN Inloggen | Eenvoudige manier om in te loggen op Hotmail

Op het moment dat u uw MSN Account heeft aangemaakt, kunt u zich gemakkelijk aanmelden bij uw e-mailaccount om e-mails te verzenden en ontvangen. Volg de onderstaande instructies.

 1. Ga in uw browser naar de officiële pagina van Microsoft via de link www.msn.com.
 2. Klik op het inlogpictogram in de bovenste hoek van uw scherm.
 3. Voer uw inloggegevens in en begin direct met e-mailen.

De bovenstaande methode helpt u bij het maken van en aanmelden bij MSN Inloggen.

Leave a Comment