Instagram Verwijderen : Instagram Account Gids Verwijderen | 2021

Instagram Verwijderen of een ander social media platform is een zegen voor de huidige generatie. Het platform voor het delen van foto’s heeft ongeveer 1 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van vrienden en beroemdheden waar je dol op bent. Is dit niet de beste manier om te weten wat je vrienden en beroemdheden die je volgt tegenwoordig doen? Nou, dat is het natuurlijk wel.

Soms wordt het echter overweldigend als je alles wat je doet moet documenteren. En het bombardement van zogenaamde Picture-perfecte momenten uit het leven van iedereen kan je angst vergroten.

Als Instagram zich down en out voelt, kun je overwegen je account te verwijderen. Hier kunt u alle noodzakelijke stappen leren om uw Instagram-account voor eens en voor altijd te verwijderen.

Instagram Verwijderen

Instagram Verwijderen : Gids | 2021

Houd er rekening mee dat zodra u uw account heeft verwijderd, de actie niet ongedaan kan worden gemaakt. Je vind-ik-leuks, reacties, foto’s, accountgeschiedenis, inclusief volgers, worden permanent verwijderd. Bovendien kunt u geen ander account maken met dezelfde gebruikersnaam. Denk dus twee keer na voordat u uiteindelijk besluit uw account te verwijderen.

Als je je besluit hebt genomen, houd je dan niet vast. Doorloop de onderstaande instructies en verwijder uw account voorgoed.

Lees dit: Mijn Vattenfall Inloggen

Instagram Account Verwijderen met Mobiel en PC

Helaas kun je je Instagram Verwijderen account niet verwijderen uit de mobiele applicatie. En als u uw account met uw mobiele telefoon wilt verwijderen, kunt u dit eenvoudig doen via een mobiele browser.

Ga nu verder met de gids, volg de instructies zorgvuldig en verwijder uw account.

  • Log allereerst in op je Instagram account via een degelijke webbrowser op je desktop of mobiel.
  • Navigeer nu naar de pagina Uw account verwijderen in uw browser.
  • Vervolgens ontvouwt zich een venster op uw scherm van waaruit u een optie uit het uitschuifmenu moet selecteren.
  • Selecteer de reden waarom u uw account wilt verwijderen.
  • Nadat je een geldige reden hebt geselecteerd om je account te verwijderen, moet je nu je Instagram wachtwoord opnieuw invoeren.
  • De optie om uw account definitief te verwijderen verschijnt op uw scherm.
  • Nadat je op account verwijderen hebt geklikt, wordt je voor de laatste keer gevraagd om ervoor te zorgen dat je je account wilt verwijderen.
  • Klik op OK. Op het moment dat u op de knop OK tikt, wordt uw account definitief verwijderd.

Punten om te onthouden:

Nadat u het proces om uw account te verwijderen heeft voltooid, duurt het een maand voordat uw actie is voltooid. En na een maand verwijderen van uw account, worden al uw gegevens verwijderd. Vergeet daarom niet om uw foto’s op te slaan voordat u actie onderneemt. En terwijl Instagram je account verwijdert, is het niet toegankelijk voor andere mensen op Instagram Verwijderen.

Opsommen: Instagram Verwijderen

Social media platforms zijn een zegen en een vloek tegelijk. Nu is het aan jou om er optimaal gebruik van te maken. Omdat alles zijn voor- en nadelen heeft, moet je er verstandig mee omgaan. Laat het licht van sociale media niet boven je hoofd komen. Je kunt je account ook tijdelijk deactiveren en een pauze nemen van Instagram Verwijderen. En reactiveer wanneer u klaar bent om het opnieuw te gebruiken.

Leave a Comment