iCloud Inloggen | www.iCloud.com : iCloud Mail, Drive & Opslag

Heb je een Apple-apparaat? Dan is dit artikel alles wat je het meest nodig hebt om je iDevice te beveiligen. Vraag je je af hoe? Laten we het meteen controleren. iCloud Inloggen is het cloudplatform van Apple dat verantwoordelijk is voor de beveiliging van alle Apple-apparaten. Het synchroniseert al uw foto’s, contacten, bestanden, notities en herinneringen in een keer. Bovendien kunt u het gebruiken om back-ups van apparaten op te slaan. U kunt uw iCloud-gegevens eenvoudig beheren op iPhone, Mac, Windows, iPad en internet.

iCloud slaat uw inhoud veilig op. En houd je apps up-to-date via al je apparaten. Met andere woorden, al uw gegevens zijn veilig en toegankelijk, waar u ook bent en waar u een actieve internetverbinding heeft. iCloud-back-ups zijn een andere essentiƫle service van iCloud. Daarom kunt u met een iCloud-back-up van uw iPad of iPhone al uw gegevens op een nieuw apparaat herstellen. Of u kunt het gebruiken als u een apparaat opnieuw moet opbouwen of wissen.

iCloud Inloggen

Dit zijn de beste functies van iCloud die u zeker graag wilt weten.

Lees verder: Binckbank Inloggen

Functies op www.iCloud.com | iCloud Inloggen

Om alle informatie te bekijken die is opgeslagen in iCloud Inloggen op iCloud.com, kunt u een degelijke webbrowser van uw apparaat gebruiken. Op basis van uw apparaat hebt u toegang tot verschillende apps en functies van iCloud.

Dus als je iCloud instelt op je iDevices of Mac, heb je gemakkelijk toegang tot de volgende apps en functies op iCloud.com.

  • Op computer: Agenda, Zoek mijn vrienden, Contacten, Zoek mijn iPhone, iCloud Drive, Keynote, Notities, Mail, Numbers, Pages, Foto’s en Herinneringen.
  • Op een tablet: Agenda, Zoek mijn vrienden, Zoek mijn iPhone, iCloud Drive, Mail, Notities, Foto’s en Herinneringen. Ook zijn Numbers- en Pages-documenten alleen-lezen op een tablet.
  • Aan de telefoon: Zoek mijn iPhone, Notities, iCloud Drive, Notities, Foto’s en Herinneringen.

Laten we nu eens kijken hoe u zich vanuit elke webbrowser kunt aanmelden bij iCloud.com om contacten, e-mails, agenda’s en nog veel meer functies te gebruiken. Laten we het nu eens bekijken.

Log in op iCloud.com | iCloud Inloggen

Om te beginnen is het gebruik van iCloud Inloggen webapps eenvoudig: een browser openen en ondertekenen. Om dit te doen, volgt u deze eenvoudige handleiding en logt u zelf in met slechts een paar klikken.

  • Start een fatsoenlijke webbrowser op elke computer.
  • Navigeer nu naar de officiĆ«le webpagina van iCloud via de link www.icloud.com.
  • Vervolgens ontvouwt de startpagina van iCloud Inloggen zich op uw scherm.
  • Je moet je Apple ID invoeren. Log in met dezelfde Apple ID die je hebt gebruikt bij het instellen van iCloud.
  • Voer vervolgens uw wachtwoord in het midden van uw scherm in een leeg veld onder Wachtwoord in.
  • Klik ten slotte op de pijl op Enter op uw toetsenbord.

Nu u eindelijk bent aangemeld, bent u klaar om toegang te krijgen tot uw e-mail, agenda’s en zelfs iWork. Het enige dat u hoeft te doen, is op het pictogram klikken dat u wilt gebruiken, en dan bent u klaar om te gaan.

Afsluiten iCloud Opslag

Tot nu toe moet je het idee hebben gehad om toegang te krijgen tot al je iCloud Inloggen gegevens, of je nu op een Mac of pc werkt. De bovengenoemde eenvoudige stappen zullen u zeker helpen om in een mum van tijd in te loggen op iCloud.com.

Leave a Comment