HU Mail | My Mail Hu Inloggen : Koppelen Student Mail

Af en toe werken, leren en werken tientallen mensen samen met de Hogeschool Utrecht HU Mail. Niet alleen om een betere professional te worden, maar ook om samen te leveren aan het werkveld en de samenleving.

Het is de plek waar studenten samen met hun docenten en professional werken, om tegelijkertijd samen aan de toekomst te bouwen. Het is het centrum van hoogwaardig onderwijs en onderzoek dat werkt aan professionalisering en innovatie van expertpraktijken.

Je kunt kiezen voor een voltijdse opleiding of voor een deeltijdse duale opleiding. De HU biedt hoogwaardige kansen voor onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk. Nu we een glimp hebben opgevangen van wat Hogeschool Utrecht voor ons heeft opgeslagen. Laten we eens kijken hoe u zich registreert op de HU-mail. Hoewel het proces niet zo lang is als het lijkt. Bekijk dus de onderstaande stappen om je aan te melden en in te loggen op HU Mail Inloggen.

HU Mail

Lezen :- Hotmail Account Herstellen

Schrijf je in op HU Mail | Hogeschool Utrecht

  • Controleer de aanmelddeadlines

Op de officiƫle site van de Hogeschool Utrecht vind je alle informatie met betrekking tot de inschrijving en startdata van de trainingen. Voor fulltime cursusdeadlines dien je je uiterlijk 15 januari in Studielink in te schrijven voor de opleidingen van je keuze.

Voor de opleiding die in september start, dien je je voor 1 mei in te schrijven.

  • Inschrijving Studielink

Vervolgens komt Studielink, waar je je DigiD moet gebruiken om in te loggen op Studielink en je aan te melden voor je opleiding. Heeft u geen DigiD, wacht dan niet te lang met uw aanvraag. Na het indienen van uw aanvraag duurt het maximaal drie werkdagen voordat u de DigiD ontvangt.

  • Studiekeuze

Je kunt nu het studieprogramma van Hogeschool Utrecht kiezen en bekijken.

  • Registratie voltooien

Ten slotte ontvang je half juni een instructie-e-mail. Hierin staat het proces dat u moet voltooien

U ontvangt verschillende e-mails van de HU op het e-mailadres dat u bij de registratie heeft opgegeven. Later ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de digitale intake, een HU account en toegang tot je HU mail. Bekijk nu het inlogproces nadat u een uitnodiging heeft ontvangen om toegang te krijgen tot myHU.

HU Mail Inloggen : Koppelen Student Mail

Zoals eerder vermeld ontvang je je inloggegevens van Hogeschool Utrecht via e-mail. Om in te loggen op uw myHU-account, gaat u naar de link https://sts.hu.nl/adfs/ls/ in uw webbrowser.

Voer in de rechterhoek de inloggegevens in die u hebt ontvangen en klik vervolgens op de knop Inloggen.

Kijk, dat was gemakkelijk. Rechtsaf?

HU Mail | Conclusie

Op het moment dat je je aanmeldt bij HU Mail Inloggen, houdt niets je meer tegen om je gewenste opleiding te bestuderen en je doelen te bereiken. En over een studentenkaart hoef je je geen zorgen te maken, want je krijgt een registratiebewijs en een studentenkaart per post.

Vervolgens krijgt u alle informatie over boekenlijsten, introducties en dienstregelingen op uw myHU account. Dus wat houdt je tegen? Registreer nu om al uw dromen uit te laten komen.

Leave a Comment