Hotmail Wachtwoord Vergeten | E-mail Wachtwoord Opnieuw Instellen

Wanneer u uw e-mailaccount probeert te beschermen tegen hackers, blijft u vaak uw accountwachtwoord wijzigen. Rechtsaf? Omdat het de gemakkelijkste manier lijkt om uw e-mail weg te houden van onnodige poespas. Als u echter zoveel wachtwoorden heeft gemaakt, is de kans groot dat u het wachtwoord van uw account vergeet.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw Hotmail Wachtwoord Vergeten moet achterhalen:

 • Iemand heeft geprobeerd toegang te krijgen tot uw e-mailaccount zonder uw toestemming en u bent buitengesloten.
 • Of u bent uw wachtwoord vergeten omdat u er te veel van heeft gemaakt en u zich het laatste wachtwoord dat u heeft gemaakt niet meer kunt herinneren.

In beide bovenstaande omstandigheden moet u uw Hotmail Wachtwoord zo snel mogelijk opnieuw instellen.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen om uw Hotmail Wachtwoord Vergeten terug te krijgen wanneer u het bent verloren of vergeten.

Hotmail Wachtwoord Vergeten

Hoe u uw Hotmail Wachtwoord Vergeten kunt herstellen wanneer u het bent vergeten of kwijtgeraakt?

Als u uw wachtwoord bent vergeten of kwijtgeraakt, hoeft u in dat geval niet in paniek te raken. We hebben u de gemakkelijkste manier gegeven om uw wachtwoord in een mum van tijd te herstellen. Bekijk de onderstaande stappen.

 • Ga naar Outlook.com. Zodra de vensterpagina is geopend, tikt u op Geen toegang tot uw account? Koppeling. U vindt de link onder het inlogvenster.
 • Vervolgens gaat u naar de volgende pagina met de vraag Waarom ondervindt u problemen bij het ondertekenen ervan? Kies de optie Ik ben mijn wachtwoord vergeten en klik op Volgende.
 • Voer nu uw Hotmail-e-mailadres in het Microsoft-accountveld in en voer het exacte captcha-teken in het beschikbare veld in.
 • Nu wordt u gevraagd een verificatieoptie te selecteren. De link naar de wachtwoordherstelpagina wordt naar de door u gekozen optie gestuurd.
 • Als je klikt op Ik gebruik deze niet meer, dan moet je een kort formulier invullen om je wachtwoord terug te krijgen. Het formulier bevat alle basisinformatie om te verifiëren dat u inderdaad de eigenaar van het account bent.
 • Als u klaar bent met het invullen van uw formulier, zou u een bevestigingspagina voor inzending moeten kunnen ontvangen.
 • Als u kijkt hoe nauwkeurig uw inzending is, ontvangt u een e-mail van Microsoft waarin u aangeeft dat uw aanvraag is ingediend.
 • Later ontvang je een accountherstelcode. Typ de herstelcode in het beschikbare veld en klik op de knop Herstelcode gebruiken.
 • Nu bent u doorgegaan met het voltooien van het Hotmail Wachtwoord Vergeten.

Zoals u kunt zien, is het heel gemakkelijk om uw vergeten of verloren Hotmail Wachtwoord op te halen. Het enige dat u hoeft te doen, is Microsoft zo veel mogelijk informatie verstrekken om dit proces gemakkelijker te maken.

Maar voordat u zich zorgen maakt over het terughalen van uw verloren of vergeten wachtwoord, volgen hier enkele tips en trucs die u graag zou willen weten om uw leven veel gemakkelijker te maken.

Trucs om het Hotmail Wachtwoord te herstellen

 1. Onthoud dat uw account niet langer dan 365 dagen inactief mag zijn.
 2. Om uw e-mail sneller te herstellen, moet u een alternatief e-mailadres en mobiel nummer voor uw account opgeven.
 3. Controleer de adresbalk voordat u zich aanmeldt.
 4. Log niet in op uw account vanaf een computer die u niet vertrouwt.

Leave a Comment